ARRANGEMENTEN faq
 

ONZE ARRANGEMENTEN

Zeedoop:

Vanop het staketsel, het strand of de wandeldijk sloeg u al meermaals de voorbijvarende boten gade, met een verlangen om daar aan boord te zijn. Bij ons wordt uw droom werkelijkheid ! Wij nemen u mee voor een 2 uur durende tocht langs de Belgische kust Een unieke ervaring waar u nog lang zal over napraten. U krijgt tevens de kans om het roer even zelf in handen te nemen, en het gevoel van kracht te ervaren. Een drankje wordt natuurlijk voorzien.

Duur: 2 uren

Prijs: 220.00 Euro / 2 personen + 23.00 Euro per extra persoon (maximum 6 personen)

De verwennamiddag:

U wil uw geliefde, uw familie, een collega of een goeie vriend de verrassing van zijn/haar leven bezorgen ! Wij ontvangen u in stijl aan boord waar u een glaasje Champagne wordt aangeboden. Na de verwelkoming en het uiteenzetten van de gebruikelijke veilgheidsvoorschriften kiezen wij het ruime sop voor een 4 uur durende tocht. De te volgen route wordt door uzelf mee bepaald. Houdt u het liever rustig, en geniet u liever van de Belgische kustlijn, of wil u het gevoel van alleen water om u heen.... alles kan. Indien gewenst leggen wij aan in Oostende of Zeebrugge om even de benen te strekken.

Bij terugkomst in de thuishaven wordt u een kaasbuffet aangeboden om ondertussen opgekomen honger weg te werken. Tijdens de trip zijn ook drankjes en hapjes voorzien.

Duur: Ongeveer 5 uren totaal, waarvan 4 uur op zee.

Prijs: 375.00 Euro / 2 personen + 28.00 Euro per extra persoon (maximum 6 personen)

Een dag om nooit te vergeten

Om 10.00 uur wort u verwacht in de Euroyachthaven te Nieuwpoort om in te schepen aan boord van het MY M&M. Na de ontvangst met een glaasje Champagne, en het uiteenzetten van de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen meren wij af om koers te zetten naar Zeebrugge. Onderweg wordt u een aperitief aangeboden met aangepaste hapjes. Eenmaal aangemeerd in de vernieuwde yachthaven van Zeebrugge geniet u een lunch in één van de restaurants aan wal.

Na de maaltijd kiezen wij terug het ruime sop voor een 3 uur durende tocht op zee. De route wordt mee door u bepaald. Indien de weersomstandigheden het toelaten staat het u vrij een zwempartij in volle zee te ervaren. Of houdt u het liever bij een zonnebad op één van de dekken...... ook dat behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk worden onderweg drankjes en versnaperingen voorzien.

Eenmaal terug in onze thuishaven Nieuwpoort kan nog wat nagepraat worden bij een kaasbuffet aan boord, en een bijpassend glaasje wijn. Moe maar voldaan ontscheept u bij valavond, en zult u nog lang nagenieten van deze unieke ervaring.

Duur: Ongeveer 9 uren waarvan 5 uren varend.

Prijs: 710.00 Euro / 2 personen + 75.00 Euro per extra persoon (maximum 6 personen)

(P.S. Lunch, dranken en hapjes zijn in de prijs begrepen).

Op maat

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het verwezenlijken van al uw individuele wensen.

U zoekt een locatie voor de opname van uw reclamespot, een film of een persoonlijke video. U wil een unieke achtergrond voor de fotoshoot van uw nieuwste collectie of van uw portfolio.... alles kan; eventueel aangemeerd in de yachthaven of dobberend in de unieke havengeul van Nieuwpoort of op zee.

Richtprijs voor het huren van het yacht Niet-Varend: 125,00 Euro/uur

Kadobon

Schenk iemand de dag van zijn/haar leven, en maak gebruik van onze kadobon. U kiest het arrangement hetwelk u wil schenken, en wij sturen u een kadobon op voor het gekozen arrangement. De gelukkige ontvanger maakt zelf zijn/haar afspraak met ons om een mooie dag te beleven.

Aarzel niet ons te contacteren, en samen werken wij een arrangement "op maat" uit.

Tel: 056/21.17.25 of e-mail: admin@verhenne.be

 
home
foto
vaarroutes
charters
promoties
links
gastenboek
inlichtingen