Faq: veel gestelde vragen faq
 
 
Algemeen

Teneinde uw veiligheid en comfort aan boord te garanderen varen wij uit tot maximum 4 beaufort Noord-Noord Oosten wind. Bij Westenwind wordt dit herleid tot maximum 3 beaufort.
Indien de weersomstandigheden op de door u gekozen datum het niet toelaten om ut te varen wordt gewoon een nieuwe datum vast gelegd in samenspraak met u.

Wanneer u een cadeaubon van ons in handen krijgt willen wij u eerst en vooral feliciteren !! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken om uw droom in vervulling te doen gaan. Indien u een paar data kunt voorop stellen, kunnen wij die samen overlopen.

Kledij

Uw kledij is desalniettemin afhankelijk van het heersende weer op de dag van uw trip. Nochtans raden wij u aan zowiezo een warme trui bij de hand te hebben. Op Zee kan steevast een koele bries de kop opsteken.

Schoenen met zwarte zolen zijn zo wie zo uit den boze, daar deze zwarte strepen nalaten. Ideaal zijn natuurlijk bootschoenen (zoals Timberlands, Paraboots).
De dames raden wij aan eveneens plat schoeisel te dragen. Natuurlijk staat het u vrij blootsvoets rond te wandelen eenmaal aan boord, hetwelk ons inziens het meest comfortabele is.

Indien de tijdsspanne en de weersomstandigheden het toelaten wordt het anker uitgeworpen en kan er gezwommen worden in zee. (tenslotte wordt het programma mee door u bepaalt) Daarom is het raadzaam een zwembroek te voorzien. Er is tevens gelegenheid zich af te spoelen met zoet water.

home
foto
vaarroutes
charters
promoties
links
gastenboek
inlichtingen